JUST NU FRI FRAKT PÅ ALLA ORDRAR

    SVERIGE | SEK
  •   0

    Kundvagnen är tom.

Deltagare sökes: Forskning om psykisk ohälsa hos mödrar

Publicerad 18 November 2013

Många nyblivna mammor mår dåligt efter att de fött sina barn, och det är helt normalt med tanke på hur omvälvande situationen är. Det dyker upp många tankar om livet och ens nya roll som förälder, hur man ska ta hand om sitt barn och samtidigt kan man ha väldigt ont efter förlossningen. För 12% av nyblivna mammor varar den här svåra perioden med tunga tankar mycket längre än för andra, och tyvärr är det inte många som söker hjälp för detta.

Därför söker nu forskare vid Lunds Universitet (Emily Cacciola och Elia Psouni) deltagare för en studie om psykisk ohälsa hos mödrar. Syftet är att kunna hjälpa nyblivna mammor i framtiden att må bättre.

Det här är otroligt viktigt att jobba mer med. Jag har själv lidit av förlossningsdepression efter födseln av alla mina tre barn, och det är tufft nog att gå igenom förlossning och nytt föräldraskap även utan negativa tankar om sig själv. Stöd och hjälp behövs verkligen.

Om du har fött ett fullgånget barn inom de senaste 24 månaderna och lidit av förlossningsdepression men inte sökt hjälp, då kan du vara med i studien. Det är helt anonymt.

Klicka på länken här för att anmäla ditt intresse.

Fler blogginlägg

0 kommentarer

Lämna kommentar

Sök i vår shop