JUST NU FRI FRAKT PÅ ALLA ORDRAR

    SVERIGE | SEK
  •   0

    Kundvagnen är tom.

Ny säsong

Publicerad 13 July 2013

En solig sommardag, barnen har sommarlov, sovmorgon och frukost ute under parasoll, och en trave med trendtidningar och ihopsamling av inspirerande färger och former. Så ser det ut hemma hos mig just nu. Mitt under semestern börjar arbetet med den nya säsongen, och då pratar jag inte om höstkollektionen 2013, som väntas in till lagret om ett par veckor, utan om nästa höst, 2014, som redan nu behöver planeras.

Research är något av det roligaste jag vet och jag älskar den här delen av produktutvecklingen; när inga beslut behöver fattas utan man kan grotta ner sig i allt som inspirerar. Inga krav, ingen tanke på kostnader, inga kalkyler så långt ögat når, utan bara en lös samling av saker jag tycker om.

Nuförtiden är jag inte längre bekymrad över hur jag ska förvandla alla idéer till en sammanhängade kollektion som ska fungera både visuellt, praktiskt och prismässigt. Jag har jobbat med det här så pass länge nu att jag litar på att pusselbitarna till slut faller på plats. Det svåraste är när man måste begränsa sina idéer. Kollektionen får inte vara för stor, eller för spridd och plaggen får inte vara för dyra. Det gäller att hålla sig inom gränserna man satt upp med budget, kundgrupp och logistik.

Än så länge får jag vara precis hur fri som helst när tankarna börjar gå åt alla håll och det känns alldeles underbart!

Fler blogginlägg

0 kommentarer

Lämna kommentar

Sök i vår shop