JUST NU FRI FRAKT PÅ ALLA ORDRAR

Betalningsvillkor

INFORMATION OM OSS

Hemsidan shop.lovemilk.se ägs av LOVE MILK AB, som är ett registrerat aktiebolag i Sverige med adressen Strömgatan 6-8, 21225 Malmö.
Vårt organisationsnummer är 556954-5048.
Du kan kontakta oss via mail eller telefon. Vår mailadress är: kundservice@lovemilk.se.
Vårt telefonnummer är: 040 608 3575 och våra telefontider är mån-fre 9-15. Övriga tider är vi nåbara på mailen.


KORTBETALNING                                                                                                      

Väljer du att betala mot bankkort/Betalkort så tillkommer det ingen extra avgift förutom eventuell fraktkostnad.

Vi accepterar för närvarande VISA, MasterCard, Mestro, Eurocard och DinersClub. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner ePay för att garantera snabb och säker betalning.
 LOVE MILK sparar aldrig några uppgifter gällande ditt kort. All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS). LOVE MILK hanterar personuppgifter enl den svenska personuppgiftslagen, PUL. Detta innebär att personuppgifterna skyddas enligt de villkor som rör behandlingen av de uppgifterna. 
Betalväxeln (ePay) som all kortbetalning går igenom uppfyller kraven för PCI-DSS. 


 

BETALNING VIA PAYPAL

Ni kan betala via PayPal med eller utan PayPal-konto. Har ni inte ett PayPal-konto så fyller ni i era kortuppgifter som vanligt istället. PayPal erbjuder ett säkert betalningssätt och accepterar alla vanliga betal- och kreditkort. PayPal använder avancerad datakryptering, identifiering av bedrägerier och andra avancerade metoder för att förbättra säkerheten. PayPal följer de internationella standarderna PCI (betalkortsbranschen) och CISP (säkerhetsprogram för kortinnehavarens information) för dataskydd.

 

FAKTURABETALNING

När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Kunder som har betalningsanmärkningar och/eller skuldsaldo hos Kronofogden kan inte handla på kredit hos oss; detta för att skydda båda kunden och oss. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den hen utsäger sig för att vara. Detta medför att om du vill leverera din beställning till en annan adress än folkbokföringsadressen måste du ange en annan leveransadress. Du hittar ett extra adressfält för leveransadress i kassasteget. Dock måste namnet alltid vara det samma som på kundnumret! Förutom eventuell fraktkostnad så tillkommer även faktureringsavgift på 40kr på alla fakturabeställningar, vilket inte syns här i nätbutiken. Betalningsvillkor 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift (med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr) samt dröjsmålsränta enligt lag.

Högsta kundkredit vi ger är 2000kr. 

 

FÖRSKOTTSBETALNING

Det går bra att välja förskottsbetalning till vårt bankgiro nr 761-7046. Ingen avgift tillkommer för detta. När du lagt din beställning, betala in hela beloppet och ange ditt namn i meddelanderutan, så att vi kan koppla betalningen till dig. Vi skickar din order när betalningen är inne. Då får du även ett leveransmail av oss.  Vi håller en förskottsorder i 14 dagar. Har vi inte mottagit någon betalning inom 14 dagar, annulleras ordern och du kommer att meddelas om detta.

 

FRAKTKOSTNAD

Vi erbjuder fyra fraktalternativ: Första Klass (Posten Varubrev), REK (Rekommenderat och försäkrat av Posten), Paket (Schenker) och DHL hemleverans. Det tillkommer en fraktavgift på 50kr på alla beställningar med ett varuvärde av upp till 999kr som skickas Första Klass. Alla ordrar med ett varuvärde av minst 1000kr skickas fraktfritt inom Sverige som Första Klass. Priserna för REK och DHL är högre, och visas i kassan när du väljer något av dessa alternativ.

Du som bor i Malmö med omnejd har möjlighet att hämta dina varor direkt på vårt lager på Strömgatan 8, 21225 Malmö. Det här alternativet är gratis oavsett ordervärde. Tänk på att det inte går att handla eller prova varor i samband med uthämtning av order. Däremot går det bra att lämna returer på vårt lager, för att undvika returfrakten. Ring oss på 040-6083575 om du har några frågor. Hitta hit.

 

SÄKERHET

Det ställs mycket höga krav på de företag som är godkända att ägna sig åt näthandel. Och det är bra, eftersom det gör att våra kunder kan vara trygga när de handlar på vår hemsida. När det gäller kortbetalningar samarbetar vi med ePay, som är certifierade enligt den PCI-standard som kräver att inte mindre än 200 säkerhetspunkter ska uppfyllas. Vi garanterar löpande vidareutveckling av våra betalningslösningar, och vi använder naturligtvis den senaste webbtekniken. Vårt betalningssystem övervakas dygnet runt, och vi har ett externt backupsystem som säkerställer att vi inte förlorar viktig information. All kommunikation som handlar om pengar och kortdata är krypterad och vi sparar aldrig någon av denna information.

 

PCI-STANDARD

Payment Card Industry Data Security Standard – i dagligt tal kallat PCI-standarden – togs fram år 2005 på initiativ av VISA och MasterCard. Målet var att öka säkerhetsnivån för kortbetalningar på nätet, och att öka den globalt. PCI-standarden definierar en lång rad krav på hur vår betalningspartner ePay och andra som erbjuder betalningslösningar hanterar, förvarar och överför kundernas kortdata. Både ePay och andra företag som hanterar kortdata är underlagda PCI-standarden.

Sök i vår shop